diumenge, 24 de gener del 2010

Ja no es pot girar per Muntaner!!

Des de fa poc l'Ajuntament de Barcelona ens ha posat una nova prohibició circulatòria. Un gir típic com era quan anaven pel carrir central de la Gran Via i volies anar cap Pelai un girava en Muntaner per agafar el lateral. Doncs ja no es pot!! Per què? Doncs per aquè d'aquesta manera durant un temps es posaran les botes a multes.

Per començar la prohibició està a la mateixa altura dels anuncis publicitaris del fanal, o sigui, que si no estas atent, no ho veus. Després que feien dos cotxes de la Guàrida Urbana i dos motoristes el dijous 21 a la tarde parant i multant a tot aquell que girava com l'havia fet tota la seva vida? És a dir, estaven com a llops a la caça i captura de multes de quan més ciutadans. Per què no estaven informant del canvi de prohibició sense sentit, noooooo, estaven escrivint receptes.

Així que la persecució per a què paguem per la cosa més absurda continua. Sempre he odiat la frase "en temps de Franco es vivia millor" però encara que vaig veure persecucions absurdes contra certes persones que tenien fitxades per la cosa més inverossímil, ara em sento perseguida i acosada en busca d'enriquir les arques d'aquest estat d'una manera que abusiva i absurda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada