diumenge, 24 de gener del 2010

Quin sentit té un semàfor cada 50m?

A llarg d'aquest 2009 l'Ajuntament de L'Hospitalet i de Barcelona s'han dedicat a posar semàfors cada 50 metres de la manera més absurda. Està claríssim que aquí han hagut unes comissions que Déu, si existeix, sabrà qui se les ha endut.

Només cal passejar-se per tota la carreterra antiga de Gavà que va des de plaça Espanya fins L'Hospitalet centre. Abans teníem una circulació fluïda, els vehicles es paraven, educadament, en el pas de peatons i tot funcionava d'una manera coherent. Ara es formen unes caravanes i cues en certs moments en algunes cruïlles perquè un semàfor absurt marca vermell per a què no passi ningú per cap lloc. Ja no parlem del que han posat al carrer Pareto de L'hospitalet i que és peatonal amb Av. del Carrilet. Abans conm hi ha dos passo de peatons el cotxes paraven quan veien a la gent carregada sortir del Mercadona que està en front, ara com hi ha un semàfor par a què surti un cotxe cada tres hores, si cal. Els peatons hem d'estar carregats a esperar el maleït verd.

Ah! Poden continuar passejant-se pel carrer Constitució, Gavà, Riera Blanca, etc, etc es portaran unes quantes sorpreses i un munt de preguntes de quina és la utilitat de tanta despesa pública que paguem tots.
Després el polítics em parlesn d'estalvi energètic, de control de compres, etc. però a ells qui els controla? per a què tant semàfor sense sentit. Imagineu per un moment quant hauran costat tota aquesta quantitat absurda i increïble de semàfors, la seva instal·lació i el seu cost de manteniment.

Està clar els nostres polítics saben que aquí poden fer els que els hi doni la gana doncs els catalans ens ho em passem tot.!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada