diumenge, 13 de febrer de 2011

JA NO ES VEU LA PAPALLONA DES DE PLAÇA ESPANYA

Els enamorats de la plaça Espanya de Barcelona i de cadascú dels seus racons, ens vam alegrar quan es va aconseguir el mantenir en peu l'edifici de la plaça de toros de Les Arenes. Ara després de l'evolució que està seguint l'obra i veure els espantosos edificis i torres adjuntes, no sé que hagués estat millor. 
Des de petita m'encantava veure la papallona de la Casa Fajol quan hi era a la plaça Espanya. Era un dels moltíssims atractius que un podia gaudir quan es trobava en aquesta preciosa plaça barcelonina.
No sé qui haurà estat el personatge que hagi aprovat l'espantós edifici annex a Les Arenes i que tapa de ple un edifici entranyable dintre de l'arquitectura modernista de la ciutat. 
Suposo que una vegada més haurem de patir en silenci una despesa bestial, absurda i amb un perjudici estètic increïble. Passats uns anys vindrà un altre govern i d'un plomàs, farà llençar al terra aquest edifici (de la qual cosa m'alegraré moltíssim)i tornarem a tirar molts milions de tots com si no res, però això són les coses del nostre país. 
De moment, ja no podrem veure mai més, des de la Plaça Espanya, la preciosa i colorista papallona modernista de la Casa Fajol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada