diumenge, 15 d’abril del 2012

LA CRISI SEMPRE PELS MATEIXOS

No tornaré a comentar com està el país doncs, per desgràcia, ja prou l'estem vivint tot en les nostres pròpies carns, però sí que comentaré la vergonya que sento en veure que aquests monarques que mantenim, mai millor dit "a cos de rei", amb tota la seva prole, es dediquin a portar una vida de bicoca i a robar-nos, en uns moments tan dolents com estem passant. És com si un anés a un funeral i fes sonar una música alegre i es poses a ballar. Seria una grandíssima falta de respecte, d'educació, de sentiments, en definitiva una demostració de què tenen molt poc de raciocini.
A més, tots els diners que es gasten per a fer una defensa del nostre entorn natural, de què hem de respectar el medi ambient i tots els éssers vius que viuen en els seus hàbitats i, és clar, jo, com a mestra, quan ensenyo una cosa, sempre intento donar exemple la primera i quin exemple en donen els nostres governants?
Les respostes són ben clares: 
- Si pots anar de safari de luxe a costa dels demés, ni ho dubtis, ves i mata tot animalot que visqui feliç en el seu entorn.
- Si t'ofereixen comissions, regals caríssims o pots quedar-te amb primes rares que ajuden a omplir els teus comptes personals, ni ho dubtis, accepta-ho.
- Si tens un súper sou amb primes i més primes fins hi tot pel desgast que et pugui fer anar al lavabo ocupant el càrrec que ocupes, mai aprovis una baixada superior o igual a les dels treballadors. Recorda que el que importa és viure un el millor possible, el del costat... que el bombin.
- Si trobes un calaix amb diners, com no tenen nom, qui els veu primer agafa la propietat, que en aquest país si es tracta de grans quantitats, no passa res.
- Sobretot no siguis honrat ni legal, doncs encara que siguis un jutge, potser si persegueixes mala gent de corbata, vestits i complements de preus inimaginables, acabis sent deshabilitat i són capaços de ficar-te a presó. Això sí mai pujaràs en l'escala social.  
Aquest és el nostre país de "charanga y pandereta" 
on ser honrat, no és ben mirat
entre els nostres governants.

1 comentari:

  1. Per descomptat, que estem vivint en un país de charanga y pandereta. Aquesta només ha estat la gota que bese del got, i que ja estave molt plé desde feie molt temps.
    La família reial, que es de tot menos familia,(cada ún va al seu aire)y que tampoc es reial (perque víu en una altra galaxia i en un alatre temps) Peró que saben parar la má per uns diners que no els hi pertoquen, desde el moment precís que han decidit, tirar al capa al toro. Y desligar-se de les seues obligacións, y compromisos.
    Si de mí depengués, aquesta serie, la ultima, vegada que fan una juguesca,com aquesta.
    estic, verdaderament enutjada.
    Salut Guapa! Miraré de calmar-me-

    ResponElimina