dimecres, 28 de març del 2012

Funcionaris

Dia darrere dia només que tenim males notícies sobre la situació actual: empreses que tanquen, augment de l'atur, gent que és desnonada de la seva llar, disminucions de sous, etc.
El nostres polítics ho tenen ben clar, treiem d'on ens és més fàcil, d'aquells els quals els hi paguem nosaltres; els funcionaris. Està clar que, per a què no tinguin un recolçament del poble, la primera cosa que han fet és crear una mala imatge del funcionariat, de la mateixa manera que el govern central porta anys fent una mala imatge de Catalunya i els catalans.
Jo soc funcionària i en el meu títol posa que sóc funcionària de l'Estat Espanyol però es veu que a l'hora de pagar-nos, ja no sóc com la resta, resulta que com sóc funcionària en territori català em descomptaran un 2% addicional que en la resta del territori no faran i els hi mantindran el sou. 
A més, en el nostre territori ja vam patir un augment d'hores de feina l'any passat cosa que en la resta ho començaran a patir a partir d'aquest proper any.
En els funcionaris, com en tota la societat hi ha de tot, però la majoria treballen i hi dediquen moltíssimes hores a la seva feina, moltes més que els hi justifica el sou. La majoria de funcionaris som treballadors i tots els treballadors hem de parlar en la mateixa llengua, hem de tenir els mateixos discursos, no hem de deixar que aquests polítics corrupts ens separin.
Ja és hora que comencem a dir prou a tanta injustícia, ja és hora que fem petar aquests governs de corrupció i vergonya. És hora de què algú ens escolti i es comencin a veure canvis on han de ser.

1 comentari:

  1. El qeu m'esperaba menys ere trobar al teu blog, que has mogut fitxa. Perque sempre entro, i mai rés.
    Me he espantat: Caram que deu passar pel món de interessant. Faig un vistasso i...Rès de nou!!!, Graies a Déu. Perque estimada Encarna, ja ens hi podem anar acostumant a les garrotades, que en vindrás de tot arréu. Si, sí tal com t'ho dic. o sinó al temps.
    Reb una forta abraçada.

    ResponElimina