dimecres, 27 de juny del 2012

L'ABÚS DEL PODER

Sempre m'havien ensenyat a casa "El que mana, mana" però també creien que el que arribava a manar era per dos motius o perquè havia arribat a aquell lloc per la força o perquè era una persona molt capacitada que, per mèrits propis, havia arribat a aquella responsabilitat. I aquests són els grans homes i dones que després un li agrada recordar.

Actualment, miro al meu voltant, i ja no sé què pensar. Manen, en la majoria dels casos, persones NO capacitades, que l'única cosa que els importa és lucrar-se elles de tot el que poden sense pensar en el perjudici que causen a altres persones. A més, si ens adonem... el que arriba al poder, es prepara una vida tan fàcil i lucrativa que no marxa. Són poques les persones que arriben a alts càrrecs amb l'esperança de fer canvis positius i ser, ells o elles els primers en donar exemple de treball i feina.


I la pregunta del milió... com podem fer canviar això? On són aquelles persones PREPARADES, AMB GANES D'APRENDRE, DE TREBALLAR,... disposades a ocupar aquests llocs. És clar que no és fàcil, jo sóc la primera que no canvio tota la súper-feina diària per una feina de despatx però on és aquella gent que tenia ganes de fer, d'aprendre per després fer canvis a millor. On són aquells caps?


Suposo que la manca de resposta, haver d'aguantar a tant inútil manant-te,... fa que anem cap a la ruïna, al caos, a perdre tota esperança en tenir un món millor.


Potser algun dia tornin a haver-hi aquells lluitadors preparats(sembla quasi que demani la presència de gran herois, ha,ha) i amb moltes ganes de treballar que aixequin, si no és massa tard, aquest món, ja desesperat de tant abús de poder.

1 comentari:

  1. Bon dia Encarna: S'em fa extrany comentar per a tú, que no tinc mai la alegria de que penjis quelcom al teu espai.
    Que has vist el meu post últim? mira aquesta impresió de que tots els nostres gobernants, son uns babaus, i que només volen omplir les seues butxaques, amb els nostres vots; aixó estimada amiga ho pensem tothom.
    Peró es vue que hi ha un altre sistema de gobern, que es el que la monja, benedictina propose. Busca a TV3 a televisió a la carta, i recupera la entrevista del Sr.Jaume Barbera, li fa el passat dimarts al 33, a les once de la nit.Es próu interessant... t'envio una forta abraçada, i fins aviat.

    ResponElimina