dimarts, 10 de maig del 2011

Política i disbauxa de diners públics

Arriben les eleccions municipals i ens tornen els dilemes de a qui votar. Hem vist funcionar diferents partits polítics en diferents ajuntaments i tots, en el fons i no tan fons, fan el mateix, viure amb sous força ilògics i aprovar despeses públiques basades en interessos propis principalement. Sinó per quin motiu fan obres públiques  que en pocs anys tornen a desfer i a refer? A mi també m'agradaria canviar-me el bany o la cuina cada pocs anys, però són molts diners i intento que la que tinc no s'espalli i quan vaig fer les obres, ja vaig escollir colors, formes, etc. que no em cansessin i que la seva distribució i forma sigués la més ventajosa. Per què no es fa el mateix amb els espais públics?
Es paguen especialistes de tot que en teoria són professionals que coneixen els materials, el manteniment, el seu cost, etc. però sembla que pensin amb els peus.
Els diferents partits que conviuen com a forces polítiques no tenen ni idea del que és treball en equip i simplement, es dediquen a trepitjar-se les idees i a insultar-se.
He llegit que hi ha un moviment protesta que convida a NO anar a votar fins que els polítics es redueixin sous, llibertat d'ús de telèfon  i primes abusives de les que es gaudeixen en aquest país. Com és que el President del govern afegeixi les despeses de les vacances personals a les despeses del país.
És vergonyós!!
Així que per totes aquestes coses i molt més, us convido a NO ANAR A VOTAR, com una forma de dir a tota aquesta coll de ... que ja hi ha prou!

1 comentari:

  1. Jo també he dit la meva en aquest assupte. però no crec que ara per ara, vagi a cambiár rès. Estem a les mans de depredadors de pobres, i ens tenen ben agafats, per allà més ens fa mal.
    Que tinguis un bon dia, amiga!

    ResponElimina